TROTS OP ONZE REFERENTIES

Of het onze jaren lange ervaring is, onze persoonlijke aanpak of onze betrouwbaarheid, daar kunnen wij u geen antwoord op geven. Maar onderstaande referenties hebben wel gekozen voor ADMELS.

‘Lekker eten’ speelt een heel belangrijke rol binnen de familie Go. Het is de oosterse manier om veel mooie momenten te beleven met de mensen om je heen. Behalve deze Indisch-Indonesische herkomst, heeft de familie ook een Chinese oorsprong. De combinatie van eetculturen, maakt deze familie tot het levende motto: A very foodloving family.

Go-Tan gelooft in teamwork, professionaliteit en creativiteit. Om snel en flexibel, hoogkwalitatieve en de lekkerste producten te creëren, maakt Go-Tan de meeste producten zelf in de fabriek in de Betuwe. Kwaliteit uit liefde voor eten.

Go-Tan ziet het als haar missie om mensen met onbezorgd plezier, authentieke en memorabele Aziatische eetmomenten te laten creëren, voor alle generaties. Go-Tan is voortdurend bezig om omgang met mensen, grondstoffen, energie en afval te optimaliseren. Het bedrijf controleert persoonlijk of grondstoffen en halffabricaten die uit andere landen komen, met beleid, onder goede werkomstandigheden en die naar onze maatstaven gecreëerd zijn. Respectvol, zoals geleerd door generaties.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief.