TROTS OP ONZE REFERENTIES

Of het onze jaren lange ervaring is, onze persoonlijke aanpak of onze betrouwbaarheid, daar kunnen wij u geen antwoord op geven. Maar onderstaande referenties hebben wel gekozen voor ADMELS.

Vele consumenten kopen jaarlijks hun favoriete vuurwerk in de voorverkoop via DEvuurwerkwinkel.nl. Het principe van online bestellen en vervolgens afhalen in de eigen regio is een concept waarbij eenvoud en snelheid centraal staan.

Naast de gebruiksvriendelijkheid van het bestelsysteem heeft DEvuurwerkwinkel.nl het grote voordeel dat zij in de dienstverlening aan consumenten altijd gesteund wordt door een team van professionals. Hierdoor kan DEvuurwerkwinkel een zeer hoge mate van service en leverbetrouwbaarheid garanderen.+

Alle betalingen via DEvuurwerkwinkel geschieden in de beveiligde betaalomgeving van iDeal zodat u als consument op een betrouwbare wijze uw bestellingen kunt afrekenen. Daarnaast hanteren de deelnemende vuurwerkwinkels ook de vuurwerkbon die bij alle DEvuurwerkwinkels is in te leveren. Deze bon is eenvoudig te bestellen via www.vuurwerkbon.nl.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief.