TROTS OP ONZE REFERENTIES

Of het onze jaren lange ervaring is, onze persoonlijke aanpak of onze betrouwbaarheid, daar kunnen wij u geen antwoord op geven. Maar onderstaande referenties hebben wel gekozen voor ADMELS.

Bolderman heeft een tal van mooie busreizen, excursiereizen, rondreizen en stedenreizen binnen en buiten Europa. Hierbij wordt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gehanteerd. U reist per luxe touringcar en bezoekt alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of in de stad te vinden zijn. De reizen zijn met zorg samengesteld zodat je alles van de bestemming kunt bekijken. Daarnaast blijft er genoeg tijd over om te relaxen. Voor lage prijzen boekt u al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels. Als u met Bolderman Excursiereizen reist word u opgehaald bij een van de vele opstappunten in heel Nederland. Vanaf deze punten word u naar een wisselpunt gebracht. Hier staan de touringcars te wachten die u verder naar de eindbestemming brengen.

Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Daarnaast kunt u zelf groepsreizen samenstellen. Bij de reizen van Bolderman gaan altijd de beste reisleiders mee die de mooiste plekjes laten zien en klaar staan om vragen te beantwoorden. De reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold om zo goed mogelijk informatie over te brengen.

Nieuwsbrief

Abonneer u op de nieuwsbrief.